E incredibil ce se intampla daca iti bagi castile in nari, dai drumul la muzica si deschizi gura! Trucul asta e genial, ii dai gata pe toti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:10

Desi, la prima vedere, poate parea ciudat, trucul de mai jos chiar functioneaza, iar cu ajutorul lui iti poti impresiona prietenii apropiati.

Stiti momentele in care ascultati o melodie si vreti sa o impartasiti cu cei dragi, dar ea se aude prea incet? Daca nu aveti o boxa wireless prin apropiere, exista o solutie simpla si eficienta cu ajutorul careia puteti aplifica sunetul.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va bagati castile in nari si sa deschideti gura. Craniul uman va actiona asemenea unei cutii de rezonanta, iar sunetul reprodus de casti se va auzi mai tare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ai incercat pana acum acest truc? Stiai ca poti sa faci asa ceva?

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.