E incredibil ce se intampla daca iti tii limba lipita de cerul gurii timp de 60 de secunde! Efectul este genial, putina lume stie acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:52

Probabil vi s-a intamplat si voua cel putin o data sa adormiti cu dificultate. Din nefericire, din ce in ce mai multi oameni sufera de aceasta problema, care in cele din urma duce la insomnie.

Poate parea greu de crezut, insa exista o solutie extrem de simpla si eficienta, pe care oricine o poate pune in aplicare. Partea si mai buna este ca nu implica pastile sau dispozitive ciudate.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va atingeti partea de sus a gurii cu limba. Ulterior, inspirati si respirati doar pe nas, timp de 4 secunde, dupa care tineti-va respiratia timp de 7 secunde.

Repetati aceasta secventa de 4 ori. Procedeul de mai sus actioneaza ca un tranchilizant pentru sistemul nervos, iar dumneavoastra veti adormi foarte repede, in aproximativ 60 de secunde de la realizarea lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata si un clip video demonstrativ: