E incredibil cum a ajuns pieptenele asta de 20 centimetri in gatul femeii! Nu e normala fata asta, cum sa faci asa ceva?

Autor: S.B. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 03:12

O pacienta din Turcia a avut nevoie de chirurgie de urgenta dupa ce a inghitit un pieptene.

Pacienta, care a ramas anonima, a inghitit o pastila, acasa, dar aceasta i s-a blocat in gat, luni. Plina de imaginatie femeia a incercat sa elibereze pastila, indesand-o pe gat cu un pieptene de aproape 20 de centimetri lungime.

Din cauza unui reflex involuntar, a inghit in momentul in care pieptenul se afla in gura iar obiectul de plastic a trecut in esofag si, de acolo, in stomac.



A fost operata de urgenta de o echipa de chirurgi de la spitalul universitar din Akdeniz. "I-ar fi putut fi fatal, daca se bloca in caile aeriene si ii ingreuna respiratia", a declarat unui dintre doctorii care i-au salvat viata.

"Sfatul meu pentru cei care au o pastila blocata in gat e sa inghita un pahar cu apa, nu un pieptene",
a adaugat medicul.

Iata ce a inghitit femeia:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.