E incredibil cum arata cea mai ciudata pisica din lume, asemanata cu un personaj din filmele S.F.! Sute de mii de oameni s-au ingramadit s-o vada in intregime. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 18 sep 2020, 00:05

In varsta de 6 luni, exemplarul, din rasa Oriental Shorthair, a devenit o celebritate pe Internet.

Teddy are ochii verzi, proeminenti si urechile enorme, ceea ce il face sa semene cu Dobby, un lef din seria de filme Harry Potter. Desi pare un personaj de fantezie, Teddy este o pisica reala si traieste in statul american New Jersey cu proprietara sa, Christina Gonzales. O singura fotografie postata pe reteaua Reddit a strans 900.000 de vizualizari!

Desi a devenit celebra, pisica nu va putea participa niciodata la concursurile feline, pentru ca aspectul sau ciudat o descalifica imediat.

"Ë complet diferita de majoritatea pisicilor datorita urechilor uriase, prea extreme pentru lumea spectacolelor de frumusete felina", a povestit proprietara.

Asemeni suratelor din aceasta rasa, Teddy e sociabila si jucausa. Acestea obisnuiesc sa ramana la fel de active ca in adolescenta  pisiceasca pe tot parcursul vietii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata

cum arata Teddy:

 

 

 

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.