E incredibil cum arata sotia acestui barbat! Este atat de bolnava incat medicii nu credeau ca va trai mai mult de 2 ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 sep 2020, 07:30

Imaginile alaturate au facut inconjurul lumii, iar povestea acestui cuplu a emotionat foarte multi oameni.

Rebecca Dinsdale sufera inca de la nastere de o boala din cauza careia oasele ei sunt extrem de fragile. Afectiunea este atat de grava incat medicii i-au avertizat pe parinti la momentul respectiv ca Rebecca nu va putea merge niciodata si ca nu va trai mai mult de 2 ani.

"Am simtit ca e ceva in neregula inca din timpul sarcinii. Burta mea nu era tare, era ca un jeleu.

Doctorii nu au stiut ce sa-mi zica, insa la nastere cu totii am avut un mic soc: fiecare os din corpul ei era rupt. Era extrem de fragila; mi s-a spus ca nu va trai mai mult de 2 ani", povesteste mama ei.

Spre surprinderea tuturor insa, nu a fost asa. Rebecca a depasit toate asteptarile, a ajuns acum la varsta de 31 de ani si s-a casatorit zilele trecute, momentul fiind extrem de emotionant atat pentru ea, cat si pentru familia ei.


"A fost special, mai ales pentru ca sansele mele de a trai erau foarte mici. Femeile normale viseaza sa ajunga la acest moment, eu nu indrazneam. I-am surprins pe toti pentru ca am reusit si sa merg cativa pasi", a spus emotionata Rebecca.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: