E incredibil de ce a fost in stare aceasta femeie insarcinata in noua luni cu gemeni: si-a desfacut picioarele si a facut ASTA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:36

Tanara din imaginile pe care le veti urmari mai jos a reusit sa isi uimeasca toti prietenii cand s-a apucat sa le faca o demonstratie de zile mari, avand in vedere starea in care se afla la momentul respectiv.

Jess Gabeand a publicat pe Youtube un filmulet cu ea, insarcinata in noua luni cu gemeni. Dar clipul pe care il puteti urmari si voi mai jos nu este unul in care o viitoare mamica isi arata cu mandrie burtica de gravida sau merge la cumparaturi pentru viitorii bebelusi.

Jess a vrut sa le demonstreze prietenilor si nu numai ca, in ciuda faptului ca este insarcinata si mai are putin pana va naste, poate sa fie la fel de flexibila cand vine vorba de gimnastica.

Astfel, ea reuseste performanta de a realiza in fata catorva apropiati care o filmau, spagatul. Si mai mult, se vede clar din imagini ca burta nu o incomodeaza deloc. Ca sa arate ca totul este in regula si ca si gemenii din burtica nu au avut de suferit, Jess isi ridica tricoul.

Vezi clipul cu Jess si spune ce parere ai despre gestul ei! Ti se pare normal ca o viitoare mamica sa faca asta?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.