E INCREDIBIL unde s-a ajuns! O adolescenta a mers 100 de km ca sa isi bata rivala de pe Facebook

Editor: Alexandra Dragos Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:46

Ce face Facebook-ul din om! Doua adolescente s-au batut din cauza unor postari rautacioase pe care si le-au adresat pe reteaua de socializare.

Politistii din nord-vestul statului american Indiana au ramas muti de uimire cand victima, in varsta de 17 ani, a reclamat o alta adolescenta pentru ca a batut-o mar in urma unor postari rautacioase pe care le facuse pe Facebook la adresa ei.

Agresoarea strabatuse 100 de km cu masina dintr-un alt stat pentru a veni la ea la usa si a-i trage o corectie. Ajunsa in fata casei victimei n-a mai asteptat de la aceasta nicio explicatie si a inceput sa ii care palme si pumni pana cand mama ei a reusit sa le desparta.



Agresoarea a fost reclama la politie si prinsa, ea declarand ca acea fata merita bataia pentru ca a jignit-o pe Facebook si tot ce a scris despre ea sunt numai minciuni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.