E infiorator ce a patit! Copil de 3 ani, CAPTIV intre flacari

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:44

Este infiorator ce a patit un copil de numai 3 ani lasat singur in casa! O scanteie a aprins covorul de langa soba si o valvataie a cuprins imediat casa. Au urmat clipe de cosmar pentru bietul copil, care s-a trezit in mijlocul flacarilor!

Copilul locuieste inca de la nastere cu bunicii sai. Mama sa este plecata in Spania, iar de tata nu se mai stie nimic de multa vreme. Dupa ce a facut focul in soba, batrana a iesit afara, cu treaba, iar copilul a ramas singur in locuinta, nesupravegheat. Imediat, s-a produs nenorocirea!

Copilul era in pat cand o scanteie din soba a cazut pe covor. Focul a invaluit dormitorul, in timp ce bietul copil privea inspaimantat cum flacarile se extind in jurul lui.

Baiatul a incercat sa iasa din mijlocul flacarilor, moment in care a suferit mai multe arsuri. Din fericire, n-a durat mult pana ce bunica a vazut fumul negru care iesea din locuinta si a strigat disperata dupa ajutor.

Vecinii au scos baietelul dintre flacari. Sub privirile indurerate ale bunicului, copilul a fost preluat de un elicopter. Nu plangea! N-a scos nici macar un cuvant cat timp medicii de pe ambulanta l-au mutat pe targa in elicopter.
Se uita cu teama si intrebator, spre bunicul sau.

Incendiul i-a provocat palpitatii bunicii! Cand si-a vazut locuinta devastata de flacari, batrana a avut un atac de panica. Medicii au transportat-o si pe ea la spital. Dupa o noapte petrecuta in spital, batrana a fost externata. Micutul va mai ramane insa cateva zile pentru tratament.
##VIDEO125911##

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.