E ingrozitor ce s-a intamplat cu Michael Schumacher! Adevarul a iesit, in sfarsit, la iveala

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 30 dec 2018, 10:26

Pe 29 decembrie s-au implinit 5 ani de cand Michel Schumacher a suferit teribilul accident la schi.

Stephane Bozon, unul dintre salvatorii lui Schumacher a dezvaluit momentele dramatice prin care a trecut in timpul operatiunii de salvare si a vorbit despre detaliul care i-ar fi putut schimba destinul fostului campion de Formula 1.

"Am vazut piatra in care a intrat cu schiurile, dar si piatra de care s-a lovit cu capul. Cu cateva zile inainte a nins, foarte putin, dar suficient cat sa acopere acele pietre cu un strat subtire de zapada, astfel ca nu a putut vedea pietrele.

Totusi, daca ar fi nins mai mult, Schumacher pur si simplu ar fi trecut peste acele pietre", a explicat Stephane Bozon, potrivit Daily Mail.

Fostul multiplu campion mondial de Formula 1, care pe 3 ianuarie  2019 va implini 50 de ani,  a suferit, in anul 2013 un accident de schi, in Alpii francezi, in urma caruia a ramas paralizat.

"Prima data ne-a fost transmis ca accidentul s-a produs langa partie, ceea ce a facut ca interventia sa fie dificila.

Tin minte ca doctorilor de pe elicopter le-a fost greu sa vina pentru acordarea primului ajutor, din cauza terenului accidentat”,
a mai spus Bozon.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.