E însărcinată! A făcut anunțul la Insula de 1 milion: „Iubire, ni se mărește familia cu primul nostru copil”. Primele imagini din episodul de duminică, 31 martie, de la 21:00, doar pe Kanal D

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 31 mar 2024, 18:36
video Foto(4)

Ediția de duminică vine cu vești emoționante, dar și cu noi tensiuni între concurenții de pe „Insula de 1 milion”. Unul dintre băieți află că va deveni tătic, iar între alți concurenți apar adevărate scântei.

Duminică seară, de la ora 21:00, veți afla care dintre concurenți va avea un copil. De asemenea, în cadrul următoarei ediții Bianca va dezvălui strategia pe care a pregătit-o pentru probe, dar și concurenții nominalizați.

Unul dintre concurenți va deveni tată

Ediția de pe 31 martie a emisiunii de la Kanal D „Insula de 1 milion” se anunță a fi una incendiară, întrucât apar noi întorsături de situație, de-a dreptul neașteptate, care îi vor face pe unii dintre concurenți să verse lacrimi.

Printre aceștia se numără Bianca și Jaguarul, pe care emoțiile se pare că îi copleșesc.

Acest lucru nu este de mirare, întrucât prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, va da o veste surprinzătoare. Acesta vine cu un mesaj din România, adresat unuia dintre bărbații de pe insulă, prin care partenera îl anunță că este însărcinată.

„Iubire, trebuie să câștigi, căci ni se mărește familia și nu cu un animăluț, ci cu primul nostru copil”,  sunt

cuvintele viitoarei mămici, transmise de Cernat unuia dintre concurenți.

Citește și: „Pentru a doua oară…” Cosmin Cernat, luat prin surprindere de concurentul care a picat la ruletă! Nimeni nu se aștepta la o așa întorsătură de situație

Însă, ediția de duminică nu va fi marcată doar de respectiva veste, ci și de o atmosferă tensionată. În acest sens, Elena va evidenția că este firesc să apară certuri pe insulă, întrucât, în cadrul competiției, se regăsesc oameni cu diverse temperamente.

„Sunt mai mulți oameni la un loc și atâtea personalități puternice... N-au cum să nu iasă și scântei”, spune concurenta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce tensiuni se vor naște în episodul de duminică al emisiunii „Insula de 1 milion”

Unul dintre conflicte va izbucni între Angela și Jaguaru, întrucât concurenta face mărturisiri neașteptate despre el: „Este cea mai mare dezamăgire a mea”.

Referitor la vorbele femeii, se pare că Jaguaru va avea un răspuns pe măsură: „Karma se întoarce și te va lovi atunci când nu te aștepți”.

Citește și: Insula de 1 milion: „Sunt dezamăgit”. Cătălin, prima reacție după ce nimeni nu l-a salvat de la eliminare! Concurentul a răbufnit în arenă

Acestea nu sunt singurele tensiuni care vor apărea între concurenți, întrucât și Isabela va fi în centrul unor certuri. Concurenta va amenința pe cineva că va face niște dezvăluiri de-a dreptul neașteptate despre el, dacă nu o lasă în pace pe ea și pe ceilalți membri din tribul său.

„Nu ne provoca, că avem niște vorbe pentru tine de nu mai scoți capul în lume. Știi ce zic?”,  a fost avertizarea fetei, țintită către unul dintre concurenți.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.