E INSARCINATA, dar A SOCAT pe toata lumea cu poza pe care a postat-o pe FACEBOOK! IMAGINEA care a facut inconjurul internetului FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:11

Se spune ca sarcina este cel mai important si cel mai marcant moment din viata unei femei.

Acest lucru se pare insa ca nu se aplica in cazul tinerei din poza alaturata. Fata a socat pe toata lumea cu fotografia postata pe Facebook.

 

In imagine ea sta intr-o pozitie nu tocmai ortodoxa si face semne obscene, lasand impresia ca este in continuare rebela, desi sarcina pare a fi intr-un stadiu destul de avansat.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

Ce

este si mai socant este mesajul postat de tanara impreuna cu fotografia. "Inca ma gandesc daca sa scap de el sau nu", a scris ea, referindu-se la micutul din burta ei. Reactiile au fost dure si multi au desfiintat-o pentru felul in care gandeste.

 

Voi ce parere aveti?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.