E INSARCINATA in luna a saptea si nimeni nu si-a dat seama. Una dintre cele mai sexy cantarete a SOCAT cand a anuntat ca e gravida

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:42

Este considerata a fi una dintre cele mai sexy si mai talentate cantarete din Romania. Barbatii suspina indelung dupa ea, iar femeile o invidiaza.

O veste incredibila a adus Anna Lesko in platoul" WOWbiz"! Invitata pentru a canta o piesa, frumoasa cantareata a dezvaluit in exclusivitate ca este insarcinata in luna a saptea. Da, ati auzit bine! Iar in tot acest timp, nu numai ca nu s-a ingrasat, dar a si mers la concerte.

Pana si dansatoarele ei au ramas cu gura cascata cand au auzit o asa veste! Nimeni nu a stiut si nici nu a banuit nimic, evident in afara de familie si de tatal copilului.

Anna Lesko va naste un baiat, cel mai probabil la sfarsitul lunii martie.

" Imi doream un copil. Sarcina mea este foarte usoara. Daca o mearga asa de bine, o sa mai fac imediat inca unul. Sunt in luna a 7-a. Pe scena a fost cel mai greu. Dar baiatul meu este extrem de cuminte. Tatal este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectati si in Romania si in Basarabia", a declarat Anna Lesko.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii