E INSARCINATA in opt luni, dar face ASTA fara sa-i pese de bebelusul ei! Toti s-au crucit cand au vazut-o!

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:20

Katja Harjanne, o femeie in varsta de 39 de ani din Marea Britanie, a uimit pe toata lumea cand a dezvaluit ce a facut in timpul sarcinii.

Femeia este o impatimita a sportului, iar cel mai mult ii place sa ridice greutati. Desi este insarcinata in opt luni, Katja Harjanne nu e genul de femeie gravida care sa se menajeze. Ridica haltere care cantaresc 100 de kilograme. Majoritatea se declara socati cand aud de asa ceva, reprosandu-i ca risca sanatatea, poate chiar si viata copilului din pantece, dar Katja Harjanne a declarat ca acesta reprezinta modul prin care si-a pastrat tonusul si o stare generala de bine pe tot parcursul sarcinii.



" Cand am ramas insarcinata, m-am interesat daca am voie sa ridic greutati asa de mari. Am aflat ca acest lucru are o multime de beneficii asupra sarcinii", a declarat femeia pentru The Mirror. ea a adaugat ca medicul a sfatuit-o sa isi asculte corpul. Daca se simte bine ridicand greutati, atunci totul e perfect." Am mai redus totusi din greutati, nu mai ridic greutati asa de mari cum faceam inainte de a ramane insarcinata", a spus gravida.




Sursa foto: mirror.co.uk

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.