E insarcinata in OPT luni si are cea mai ciudata POFTA! Saptamanal, mananca doua STICLE de sapun

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 feb 2017, 08:46

Femeile insarcinate poftesc, de obicei, la muraturi, ciocolata sau branzeturi. Exista insa si cazuri mai ciudate.

Jess Gayford este o britanica de 26 de ani din Bristol. Ea este insarcinata in opt luni cu cel de-al doilea copil al sau si nu se poate opri din a devora sapunuri.

Totul  a inceput cand a simtit o pofta imposibil de controlat de a linge un sapun de maini. Acum, ea consuma cel putin doua sticle de sapun lichid pe saptamana. Ea a marturisit ca pofta ciudata nu a fost declansata de un eveniment anume, ci a aparut din senin.



"La prima sarcina, imi era pofta de fasole si branza, nimic ciudat", a povestit ea.

Doctorii cred ca ea sufera de pica, o deficienta in urma careia o persoana simte o pofta incontrolabila de a ingera substante necomestibile, precum pamant, nisip sau gheata. De obicei, sunt afectati copiii si femeile insarcinate. Se crede ca aceasta boala este provocata de schimbarile hormonale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.