E INSCARCINATA, insa traieste UN COSMAR! Ti se poate intampla SI TIE

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 00:34

In mod normal sarcina ar trebui sa fie unul dintre cele mai fericite momente din viata unei femei. Iata insa ca nu toate se bucura la maxim de aceste momente unice.

Potrivit unui studiu, in Statele Unite una din 4 femei este obeza in momentul in care ramane insarcinata. Acest lucru are implicatii serioase, deoarece viata mamei poate fi pusa serios in pericol in timpul nasterii.

Mai mult, sansele ca bebelusul sa vina prematur pe lume cresc substantial. In cele mai grave cazuri, fatul se poate naste chiar si mort sau cu grave malformatii.

De aceea medicii recomanda femeilor ca, inainte de a ramane insarcinate, sa tina pe cat posibil o cura de slabire prin care sa isi aduca greutatea corpului la o valoare normala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.