E IREAL ce face acest barbat cu fiul lui, desi are doar o zi de cand s-a nascut! Multi il considera INCONSTIENT: "E socul prea mare pentru bebelus"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:16

Barbatul din imaginea alaturata a starnit controvere in Anglia prin gestul lui.

El a devenit fericitul tata al unui baietel nascut prin cezariana. In mod normal micutii sunt tinuti sub supraveghere cateva zile dupa ce vin pe lume, medicii monitorizand starea lor de sanatate si ritmul de dezvoltare.

Simon a decis insa sa faca altceva. Si-a luat copilul si, la doar 31 de ore dupa ce acesta s-a nascut, a mers cu el la o piscina pentru a face ceea ce el numeste "hidroterapie".



Barbatul sustine ca in acest fel cel mic se va dezvolta mai bine si ca astfel va scapa de frica de apa. Foarte multi dintre cei care au vazut fotografiile l-au criticat insa.

Ei spun ca este prea devreme pentru ca cel mic sa intre in apa si ca astfel, fiind vulnerabil, starea lui de sanatate se poate inrautati. Voi ce parere aveti, a procedat bine?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.