E IREAL ce FORMA avea tortul oferit de parinti acestui baietel de 10 ani! "Va bateti joc de el, cum puteti sa ii dati ASA CEVA?"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:02

Ziua unui copil este un moment fericit, marcat asa cum se cuvine in fiecare familie.

Tortul nu lipseste de la acest eveniment, iar cei mici abia asteapta sa sufle in lumanari. Ce credeti insa ca a crezut baietelul in imagine, care implinea 10 ani, in momentul in care parintii i-au adus in fata asa ceva?

Poate parea de necrezut, insa tortul lui avea forma unei perechi de sani. Probabil incantati de ideea lor, adultii i-au facut o poza celui mic si au postat-o pe internet.



Reactiile nu au intarziat sa apara, iar foarte multi dintre cei care au vazut imaginea le-au spus ca nu merita sa fie parinti si ca isi bat joc de copil.

Voua cum vi se pare gestul lor?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.