E IREAL ce i s-a intamplat acestui tanar de la un BANAL medicament de raceala: “Puteam sa mor”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 02 oct 2020, 19:25

Pentru majoritatea dintre noi gripa e o boala enervanta, insa pentru un tanar din Marea Britanie a fost o adevarata tortura.

Paul Burkhardt, un tanar in varsta de 36 de ani, a suferit o reactie alergica severa la Ibuprofen. Barbatul luase gripa si pentru a-si usura simptomele si-a cumparat Ibuprofen, un medicament care se prescrie bolnavilor in caz de raceala sau gripa.

A luat medicamentele urmand doza scrisa pe ambalaj, insa a doua zi abia se mai putea misca din pat. Pe langa febra si durerile obisnuite in caz de gripa, barbatului i se umflase fata si avea basici pe corp.

S-a prezentat de urgenta la spital. Medicii i-au spus ca a facut o reactie alergica severa la substanta din medicamente." O singura doza in plus si as fi murit", a declarat tanarul pentru Huffington Post.

" E incredibil ce puteam sa patesc de la un banal medicament. Am avut noroc ca am mers la doctor la timp. Am fost la un pas de a intra in soc anafilactic, puteam sa mor sufocat", a adaugat tanarul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Sursa foto: huffingtonpost.co.uk

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?