“E ireal” Oana Radu, reacție fără precedent după mesajul postat de Dana Roba despre Beni

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 sep 2023, 21:09

Oana Radu și Dana Roba

Sursa: Instagram- Eu sunt Oana Radu/ Daniela Roba Make-up artist

Dana Roba a șocat pe toată lumea în momentul în care a postat pe contul său de Instagram, o radiografie în care sunt vizibile ciocanele primite de la fostul soț. Vedetele au reacționat.

Oana Radu a reacționat după postarea Danei Roba și s-a declarat șocată de ce a putut îndura make-up artistul.

Vedeta a reacționat la postarea publicată de Dana Roba

Dana Roba susține că a rămas fără sinusuri, iar acum nu mai are gust și miros pentru tot restul vieții. Aceasta nu mai poate dormi pe partea stângă și amețește destul de des.

Citește și: Dana Roba, strigăt de ajutor în mediul online! ”Vă rog din suflet să” Cu ce probleme se confruntă make-up artistul

„Ciocanele pe care Daniel mi le-a dat in cap, au fost date cu sete și cu dorința ca eu sa mor.  Vă rog să fiți atenți cum arată capul meu, iar înainte să mă judecați, vă rog să vă imaginați dacă i s-ar întâmpla fetei dumneavoastră la fel, sau chiar vouă.

Mâine puteți fii voi în papucii mei. Să nu uitați că 7 săptămâni nu am putut să-mi folosesc deloc mâinile, așteptam să vină Beni și Bianca să mă ducă la medic, să-mi de-a să mănânc, să beau apă, și să îmi de-a tratamentul. Ei au fost lângă mine, s-au rugat și au plâns odată cu mine”
, a scris Dana Roba pe contul ei de Instagram.

Citește și: Dana Roba, mesaj emoționant pe rețelele de socializare! Make-up artistul le-a arătat urmăritorilor: „Să-mi poată salva viața”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Oana Radu a văzut postarea și nu a rămas indiferentă. Vedeta refuză să creadă că un om i-ar putea face asta unui alt om. Cântăreața este surprinsă de tăria și puterea de care Dana Roba a dat dovadă și de faptul că a scăpat cu viață. „Așa ceva refuz să cred...refuz. E ireal ce s-a întâmplat”, a fost reacția Oanei Radu.

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniela Roba Make up artist (@danielarobamakeupartist)

Dana Roba le-a dat peste nas celor care o critică pentru relația cu Beniamin

Postarea vine după ce Dana Roba a fost aspru criticată din cauza relației cu Beni, mulți considerând că s-a grăbit, în timp ce alții cred că relația cu Beni exista și înainte ca fostul soț să comită îngrozitoarea faptă.

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Concluziile răstoarnă tot în cazul celor doi!

Dana Roba susține că nu este interesată de părerea celor din jur și că doar Dumnezeu o poate judeca pentru faptele sale. Aceasta a vrut să le arate tuturor prin ce a trecut din cauza fostului soț și cât de mult a ajutat-o Beni în momentul în care aceasta se afla în spital.

Citește și: „Este un tip care nu este violent, nu are antecedente” Ce a declarat avocatul lui Daniel Balaciu, cel care a desfigurat-o pe Dana Roba

„Dacă Dumnezeu mi-a dat dreptul la viață, tot El îmi dă dreptul sî îmi refac viața! Cine sunteți voi să mă judecați? Pentru cele care m-ați judecat că Dumnezeu l-a trimis pe Beni la spitalul meu, și m-ați acuzat pe nedrept de faptul că m-aș fii întâlnit cu el înainte, Dumnezeu să vă judece și El pe voi. Beni a fost ca un înger din cer, trimis pentru mine în cele mai cumplite clipe ale vieții mele”, a mai scris Dana Roba.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.