„E jale” Jador s-a arătat revoltat în urma unei mărturisiri surprinzătoare din partea surorii sale mai mici

Author: Diana Ghita
Actualizat: 14 apr 2024, 01:35

Cum a reacționat Jador la dezvăluirile făcute de sora lui minoră?

Sursa: cancan.ro

Jador a reacționat dur după ce sora lui i-a mărturisit ceva la care cântărețul nu se aștepta. În urma dezvăluirii, acesta își exprimă reacția și pe rețelele de socializare.

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România.

Citește și: Fanii lui Jador au fost în lacrimi la unul dintre concertele sale

În ciuda faimei, cântărețul nu uită să-și ajute familia

Acesta a devenit cunoscut în rândul publicului odată cu participarea la emisiunea ,,Puterea dragostei'', de la Kanal D Romania. În momentul de față el este un cântăreț foarte cunoscut în industria muzicală din țara noastră, multe dintre melodiile sale ajungând, imediat după lansare, pe primele poziții în topurile din România.

Toți știu că înainte de a deveni celebru, Jador făcea parte dintr-o familie numeroasă și nu foarte înstărită. Însă, din moment ce cântărețul s-a realizat financiar, acesta își susține familia. Acesta este motivul pentru care și-a adus sora mai mare la București pentru a locui împreună. Însă, nici cei de acasă nu au fost dați uitării de către artist.

Citește și: Jador își mărește familia! Artistul este dispus să facă orice ca să nu mai fie singur: „Nu contează nimic”

Jador trage un semnal de alarmă atât pentru părinți, cât și pentru copii

Înafară de ajutorul financiar pe care Jador îl oferă familiei sale, cântărețul a devenit, acum, și părinte pentru surioara lui mai mică elevă în clasa a IV-a, venită în vacanță la București, acasă la artist.

Luând masa împreună, la un moment dat, fetița a început să vorbească despre școală cu fratele ei mai mare.

În discuția lor, copila i-a mărturisit că nu știe să vorbească limba engleză, deoarece la școală nu li se predă decât limba franceză.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

După ce a auzit aceste lucruri, Jador nu a putut să rămână indiferent. Acestuia nu i se pare normal ca în ziua de azi să existe, încă, școli în care nu se studiază engleza.

Cântărețul are această părere deoarece, călătorind des și interacționând cu mulți oameni, el a văzut clar că în toată lumea te poți descurca doar cu limba engleză.

În urma acestei dezvăluiri, artistul a considerat că trebuie să tragă un semnal de alarmă. Acesta și-a arătat în mediul online revolta și dezamăgirea cu privire la ce se întâmplă în România. El a postat un filmuleț la story, pe pagina sa de Instagram, în urma căruia speră că strigătul îi va fi auzit și că se vor lua măsuri în acest sens.

El trage acest semnal pentru toți copiii, dar și pentru părinții lor, deoarece el este de părere că engleza ar trebui învățată de la vârste fragede și că aceasta este mult mai importantă decât orice alte limbi străine.

,,E jale cu țara asta! Fac acest story cu scop informațional și scop educativ pentru majoritatea copiilor din România, inclusiv ce ține de mine, pentru copiii voștri… Pentru că uite, sora mea este la mine de câteva zile și ea spune că nu face engleză.

E în clasa a IV-a și nu face engleză, face franceză. Eu am călătorit foarte mult și franceză am vorbit doar la Bruxelles și la Paris, în rest, engleză, tati. Faceți să știe engleză copiii, să învețe engleză, nu? Faceți ceva pentru copiii noștri! Poate cineva e deștept pe acolo și pune din clasa a III-a, ca limbă străină, limba engleză, nu limba franceză”, a spus Jador, vizibil intrigat de situație, în story-ul său de pe Instagram.

Citește și: Jador, anunț important după ce a spus că se retrage din muzică! Artistul are grave probleme de sănătate: „Eu îmi țin cuvântul”

Citește și: Vești bune pentru elevi! Guvernul oferă mulți bani după greva generală