„E mai important să am liniște decât să am dreptate”. Mesajul cu subînțeles postat de Deea Maxer, după ce Dinu Maxer a dezvăluit motivul divorțului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 19 apr 2023, 15:51

Deea Maxer postează mesaje care arată ceea ce este, de fapt, în sufletul ei

Sursa: Instagram

Deea Maxer a postat un nou mesaj cu subînțeles în mediul online, la doar câteva ore după ce Dinu Maxer, fostul ei soț, a spus care sunt motivele pentru care au ales să meargă pe drumuri separate.

Deea Maxer și Dinu Maxer au decis să divorțeze, după aproximativ două decenii de relația. Deși mai multe persoane s-au dat cu părerea în ceea ce privește motivele despărțirii, vinovată pentru cele întâmplate se pare că a fost iubirea care s-a transformat.

Deea Maxer, un nou mesaj după divorțul de Dinu Maxer

De când a anunțat despărțirea, deși nu a făcut public nicio declarație despre ceea ce se întâmplă în legătură cu acest capitol, Deea Maxer postează mesaje care arată ceea ce este, de fapt, în sufletul ei.

De data aceasta, Deea Maxer a postat un mesaj prin care dă de înțeles că preferă să tacă, deși faptul că nu spune și partea ei de adevăr îi poate aduce unele neplăceri.  „Pentru mine, e mai important să am liniște decât să am dreptate ”, a fost mesajul postat de Deea Maxer.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a petrecut Paștele, după divorțul de Dinu Maxer. Cum au fost sărbătorile pentru artist: „Sunt în perioada de acceptare”

Cu puțin timp înainte de postarea mesajului, Dinu Maxer a făcut noi dezvăluiri despre divorț. Primele declarații au fost făcute la o zi după ce au anunțat divorțul, după ce au ajuns și la urechile lui părerile celor din jur.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dinu Maxer nu și-a dorit divorțul

Dinu Maxer a recunoscut că el nu a vrut să divorțeze, dar, deși au tot încercat să repare relația, nu au putut să facă lucrurile să meargă din nou, motiv pentru care, au fost nevoiți să meargă pe drumuri separate.

Potrivit wowbiz.ro, cei doi începuseră să se certe destul de des și din lucruri mărunte și, din punctul lui de vedere, acesta este momentul în care relația începe să se distrugă.

Mai mult decât atât, copiii auzeau și ei certurile dintre ei, iar fiul lor, când a auzit că părinții vor divorța, a considerat că așa este cel mai bine.

„Toată lumea știe că atunci când un cuplu începe să se certe din nimicuri se apropie finalul. Noi «reușisem» să facem din orice lucru o dispută, chestii care pe moment par constructive, dar în timp sunt distructive la nivel relațional.

Citește și: „Eu te aștept”. Mesajul cu subînțeles postat de Deea Maxer în mediul online, după ce internauții au felicitat-o pentru decizia de a divorța de Dinu Maxer

Iată că a fost unul dintre motive și îl pun pe primul loc, pentru că băiețelul meu, Andreas, care are 12 ani și care a rămas cu mine, la un moment dat spunându-i că eu nu mai pot lupta pentru relație, mi-a spus <<Tati, e mai bine așa, nu o să vă mai certați>>.

Pentru băiețelul meu devenise un stres certurile noastre”, a povestit Dinu Maxer.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?