”E mai tare decât camera roșie” Prima reacție a concurenților când au văzut primele imagini cu ”cuibușorul iubirii” Bianca și Laurențiu, primii concurenți care au pășit în noul spațiu amenajat în Casa Iubirii

Author: Madalina Maftei

Bianca și Laurențiu, primii concurenți care au pășit în ”cuibușorul iubirii”, noul spațiu amenajat pentru concurenții din Casa Iubirii.

Bianca și Laurențiu au avut parte de un date memorabil. Cei doi au fost primii concurenți din Casa Iubirii care au pășit în noul spațiu amenajat pentru concurenți, numit ”cuibușorul iubirii”. Extrem de entuziasmați, Bianca și Laurențiu au părut extrem de surprinși de surpriza care le-a fost pregătit de staff. Concurenții care mai de care mai invidioși că nu a avut oportunitatea să fie primii invitați în noul spațiu amenajat în Casa Iubirii.

Bianca și Laurențiu au inaugurat ”cuibușorul iubirii”

”Dragă Bianca, duminică, s-a discutat în gală ca tu și Laurențiu să primiți un date, dar ai fost de acord doar cu o interacțiune. Așadar, astăzi vei avea parte de o interacțiune cu liderul din casa băieților, Laurențiu și vei fi prima persoană din Casa Iubirii care va păși în ”cuibușorul iubirii”. Este utilat, mobilat și te așteaptă să petreci timp de calitate alături de Laurențiu”, este

mesajul care se afla în scrisoarea pe care Bianca a primit-o.

Citește și: ”Ai mințit-o! Nu este așa” Cristina s-a simțit lovită, dar Robert insistă. Laurențiu a intervenit: ”O faci să se simtă prost!”

Concurenta, extrem de entuziasmată, nici nu a stat pe gânduri și a plecat fuguța în cuibușorul iubirii, înainte ca Laurențiu să ajungă.

Pentru a-l lua prin învăluire pe concurent, Bianca s-a ascuns după draperie.

În primă fază, Laurențiu nu a căutat-o, ci s-a făcut comod pe canapeaua din cuibușorul iubirii.

 Concurenții, aflați în casa, au părut un pic invidioși pe Bianca și pe Laurențiu, pentru că ei a fost cei care au inaugurat cuibușorul iubirii.

Bianca: Nici nu te-ai gândit să mă cauți.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Laurențiu a încercat să o sărute pe Bianca:

Laurențiu: Nu pe gură, alo!

Bianca: Tu simulezi aici! Nu te pup. Hai, lasă-mă să ies.

Laurențiu: Ce faci, draga mea?

Bianca: Îți place cuibușorul iubirii? 

Laurențiu: Băi, îmi place. 

Citește și: Bianca și Laurențiu, întâlnire cu peripeții în camera roșie! „Te place mama!” Cei doi concurenți și-au făcut mărturisiri emoționante și s-au reapropiat! Iată ce și-au promis la finalul conversației

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.