E mare nebunie in China! Fetele isi pun ASTA pe corp, ca sa arate ce corp SEXY au

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 23:50

Cine mai are nevoie de portofel? Fetele din China isi pun monedele pe clavicula si apoi posteaza fotografiile pe Internet.

O noua provocare online face ravagii in China printre fetele care vor sa demonstreze cat de slabe sunt. In doar 24 de ore, peste 34 de milioane de astfel de fotografii au fost postate.

Fetele trebuie sa demonstreze cate monede isi pot pune pe clavicula, fara ca acestea sa cada. Cu cat sunt mai slabe, clavicula este mai vizibila iar ele pot sustine astfel mai multe monede. Majoritatea chinezoaicelor pot tine aproximativ 20 de monede pe clavicula.



Recordul e detinut de o actrita, Lv Jiarong, care a reusit sa tina 80 de monede, pe ambele clavicule, in timp ce isi facea un selfie.


Imediat, au aparut si persoanele care au luat peste picior provocarea si s-au fotografiat tinand pe clavicula oua, telefoane mobile sau sticle de ketchup.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”