E MILIONARA in lire sterline, dar lucreaza ca vanzatoare. Cum a fost posibil?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:24

O fi ea milionara, dar nu se da in laturi cand vine vorba sa-si suplimenteze veniturile! Susan Boyle, o vedeta locala din Marea Britanie, a uimit intreg regatul cand a aplicat pentru o slujba la supermarket.

Susan Boyle, in varsta de 52 de ani, este o vedeta locala din Marea Britanie care s-a facut cunoscuta publicului in urma participarii la un concurs de talente in 2009. Femeia este cantareata si se pare ca oamenii au indragit-o atat de mult incat isi doresc sa mearga la concertele ei sa o auda cantand.

Recent ea a uimit opinia publica britanica dupa ce a aplicat la un post de casier intr-un supermarket unde este platita cu 6 lire pe ora.

Expertii estimeaza ca Susan ar putea scoate chiar si 20 milioane de lire sterline din vanzarea biletelor daca ar organiza un turneu prin regatul Marii Britanii.

Cantareata a vazut anuntul in ziar si mers imediat ca sa aplice un CV. A stat de vorba cu managerul unitatii si se pare ca l-a si convins de vreme ce a primit slujba. Purtatorul de cuvant al cantaretei nu a facut niciun comentariu in legatura cu acest subiect, dar managerul supermarketului a declarat ca pe Susan Boyle a incantat-o ideea sa lucreze intr-un loc foarte aproape de casa.
Fanii cantaretei au fost putin socati despre aceasta decizie, cel putin bizara. Sa fi ramas fara bani?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.