E O ADEVARATA DIVA si isi permite sa STARNEASCA CONTROVERSE! Ce a mai facut de data asta MADONNA incat a isterizat opinia publica FOTO si VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 07:55

Madonna a facut din nou un gest care a starnit controverse.

 In ultimul an, vedeta pop s-a specializat in a crea scandaluri: a fost acuzata de copierea unui design, a intrat pe scena la un concert, dupa atacul din Colorado, in sunet de mitraliera si a facut striptease, dedicand gestul unei fetite ce a fost impuscata de talibani.

De aceasta data, Madonna a postat pe Instagram o poza in care aparea purtand un val din lanturi. "Revolutia iubirii depinde de... Inshallah (n.r.
- cuvant arab ce inseamna "voia Domnului")", a fost descrierea pozei, relateaza dailymail.co.uk.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/madonna-5e0fb71405fed4d6c232c72d47cf4b26.jpgCei care o urmaresc pe Madonna pe Twitter au reactionat imediat la poza, fiecare intelegand in mod diferit mesajul pe care Madonna a vrut sa-l transmita. Daca unii considera ca vedeta a vrut sa sugereze emanciparea femeii, altii sunt de parere ca poza a fost un mesaj critic la adresa persecutiei femeilor in tarile islamice.


Daca Madonna este o adepta a Cabalei, prietenul sau, Brahim Zaibat, este musulman.  Recent, Madonna a aparut intr-un clip indreptand un pistol inspre un barbat ce statea intins pe podea. Scena face parte din "Proiectul secret" la care Madonna lucreaza de luni intregi cu artistul Steven Klein.( sursa Mediafax)