„E o fată bună”. Ce spune Radu despre o posibilă împăcare cu Kinga? Câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” știe că blondina l-ar vrea înapoi

Autor: Lavinia Medrea

Radu, despre Kinga

Sursa: Instagram Radu Nițu

Radu Nițu, câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii”, a dat primele declarații despre o posibilă împăcare cu Kinga, fosta lui parteneră din sezonul 1.

Radu Nițu este un fost concurent al show-ului matrimonial „ Casa iubirii ”, care a participat la două sezoane ale emisiunii. Deși a avut cunoașteri cu diverse fete și două relații în cadrul competiției, tânărul s-a întors tot singur acasă dar nu oricum, ci cu trofeul, marele premiu de 75.000 de lei și titlul de câștigător al sezonului 2.

Ce spune Radu despre o posibilă împăcare cu Kinga

Toată lumea cunoaște situația lui Radu cu Cristina, fosta lui iubită, cu care s-a cuplat în sezonul 2 din „Casa iubirii”. În sezonul 1 lucrurile au stat altfel pentru Radu. Câștigătorul sezonului 2 a avut o relație cu suișuri și coborâșuri cu Kinga, care nu a avut nicio finalitate fericită. Blondina chiar ar fi vorbit urât despre Radu la finalul emisiunii, dar recent a declarat că este dezamăgită și regretă că nu i-a oferit o altă șansă lui Radu, pentru că și-ar fi dorit să-l cunoască mai mult și mai bine.

Citește și: Șoc după finala emisiunii ”Casa iubirii”. Radu a făcut marele anunț referitor la relația cu Cristina: ”Nu m-a căutat deloc”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

La acest moment, Radu nu consideră că se mai potrivește cu Kinga și nici nu-și dorește să ia în considerare o împăcare sau orice fel de relație cu aceasta deoarece a vorbit urât la adresa lui și au vieți extrem de diferite.

„Nu m-am găsit cu Kinga, nici nu-mi doresc să mă găsesc cu Kinga. De ce? În momentul în care eram în emisiune a vorbit foarte urât la adresa mea și nu m-aș vedea.

Consider că viețile noastre sunt total diferite. E o fată bună, îi urez mult succes în continuare, cu siguranță o să-și găsească și ea pe cineva. Dar nu mai cred atât de mult că ne potrivim”, a declarat Radu, conform WOWbiz.

Citește și: Virginia și Patrick, prima întâlnire în camera roșie! „Tu mi-ai atras atenția!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce detalii uluitoare au ieșit la iveală

Ce s-a întâmplat între Radu și Cristina după Marea Finală

După ce sezonul 2 „Casa iubirii” a luat sfârșit, Radu avea așteptări mari de la relația dintre el și Cristina, dar se pare că tânăra nu l-a mai băgat în seamă și nici nu l-a căutat. Ulterior, fostul concurent a declarat că nu vrea o relație fiindcă vrea să se concentreze pe viața ei personală și pe studii.

„Eu i-am scris, ea nu mi-a scris deloc. Nu m-a căutat deloc. A spus că vrea să se axeze pe facultate, pe studii și că nu vrea relație. I-am respectat decizia pentru că dragoste cu sila nu se poate. N-a vrut deloc, nimic. Nu o condamnăm, este viața ei, este decizia ei. I-am spus să mergem împreună într-o vacanță, dar nu a vrut”, a spus Radu.