„E o fată care mi-a atras atenția”. Cine este tânăra care i-a furat inima lui Radu de la ”Casa iubirii”. Câștigătorul celui de-al doilea sezon a dat-o uitării pe Cristina

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 feb 2024, 08:45

Radu se simte atras de o tânără misterioasă

Sursa: Captură YouTube

Radu de la ”Casa iubirii” este gata de o nouă relație. Fostul concurent a dezvăluit faptul că o tânără misterioasă i-a atras atenția în mod deosebit.

Radu de la "Casa iubirii" și-a îndreptat atenția către o nouă domnișoară. Cu toate că Radu a părăsit emisiunea cu trofeul și premiul în bani, în ceea ce privește relația cu Cristina lucrurile nu s-au terminat așa cum s-ar fi așteptat. După ce a trecut peste această dezamăgire, Radu este gata să iubească din nou.

Radu de la ”Casa iubirii” și-a îndreptat atenția către o altă domnișoară

În cadrul emisiunii "Culisele iubirii", Radu a mărturisit că resimte din nou fluturi în stomac, iar de această dată, inima sa a fost cucerită de o tânără care nu are nicio legătură cu show-ul în care s-a remarcat. Cei doi se știu de la sală, iar tânăra nu ar fi fost la curent cu participarea lui în cadrul show-ului matrimonial.

Conform spuselor lui Radu, atracția față de această tânără, care lucrează la recepția sălii de sport unde el se antrenează, s-a dezvoltat în timp.

El a căutat să afle mai multe detalii despre ea și, în cele din urmă, prin intermediul unor interacțiuni online, relația lor a început să prindă contur.

Citește și: „I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Deși acum petrec mult timp împreună și se pare că există o conexiune specială între ei, Radu subliniază că, cel puțin momentan, relația este doar una de prietenie și comunicare, lăsând timpul să decidă dacă

sentimentele lor vor evolua sau nu. Cu toate acestea, Radu subliniază că tânăra este perfectă pentru el în toate aspectele, atât fizic, cât și în ceea ce privește comportamentul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

„Am mai ieșit, da! În momentul de față vorbesc cu o fată de la mine de la sală.

Vorbim, suntem doar la nivel de comunicare, ne înțelegem foarte bine. E o fată care mi-a atras atenția din toate punctele de vedere. Mă duc mereu la sală și ea lucrează la recepția de la sală. Mereu mi-a plăcut de ea, l-am întrebat pe antrenorul meu cum o cheamă. Și odată mi-a intrat pe un live pe TikTok și de acolo a început. Ea nu știa că sunt de la ”Casa iubirii”., 
a spus Radu pentru Culisele iubirii.

Radu a dat-o uitării pe Cristina

Radu de la "Casa iubirii" a decis să o dea uitării pe Cristina, după ce aceasta și-a exprimat dorința de a nu avea o relație cu el. Cu toate că a trecut printr-o dezamăgire în emisiune, Radu a găsit alinare în prezența unei alte fete, pentru care are numai cuvinte de laudă.

Citește și: Cum petrece Radu de la Casa Iubirii de Valentine's Day: „Poate de Dragobete avem mai mult noroc” Unde a plecat fostul concurent dis de dimineață

El o descrie ca fiind gingașă, iar ochii săi căprui i-au captat atenția în mod deosebit. În contrast cu episodul anterior, unde sentimentele sale pentru Cristina nu au găsit reciprocitate, Radu pare acum entuziasmat de noua conexiune care pare să se contureze, evidențiind calitățile atrăgătoare ale fetei care i-a atras atenția.

”Am suferit pentru că e grea singurătatea în București și simți nevoia de o persoană care să fie acolo alături de tine… E o fată super drăguță, e cuminte, e gingașă, are ochi căprui strălucitori, voce caldă, îmi place de ea, e foarte mișto ca persoană. Dar nu știu cum o să evolueze situația dintre noi doi, acum suntem doar la nivel de comunicare.”,  a mai spus Radu pentru sursa menționată anterior.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?