„E o ipocrizie din partea mea să comentez”. Adevărul din spatele rolurilor secundare pe care Magda Catone le-a jucat

Autor: Bianca Vidoi

Adevărul din spatele rolurilor secundare pe care Magda Catone le-a jucat

Sursa: Captură KANAL D

Magda Catone este o cunoscută și apreciată actriță din România, însă nu mereu a fost aleasă pentru a juca în roluri principale.

Magda Catone a răspuns în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, celor mai mari controverse și curiozități pe care oamenii le au despre ea.

Citește și: Care a fost motivul ce a determinat-o pe Magda Catone să urmeze masterul la Facultatea de Teologie

Magda Catone, dezvăluiri cu privire la cariera de actriță cu care se poate mândri

Magda Catone este o actriță apreciată din țara noastră, iar aceasta își amintește cu bucurie despre începutul pe care aceasta l-a avut în cariera ei, dar și care au fost primele semne că teatrul va deveni viața acesteia, pe care membrii familiei le-au observat. Încă de când era mică, Magda Catone era pusă de familia ei să recite poezii și să se urce pe lada de la pat în timp ce aceasta le spunea, urmând ca acest obicei să fie transmis și în perioada în care era la grădiniță, unde recitatul acesteia era tot mai așteptat.

Aceasta recunoaște că nu avea probleme cu încredere în ea când recita poeziile în fața oamenilor, ba chiar mai mult, îi plăcea atenția pe care o primea în acele momente și să împărtășească poeziile minunate pe care le învăța. În școala generală, Magda Catone a început să joace în diferite piese de teatru, precum „Chirița“ lui Vasile Alecsandri, iar cu cât participa la mai multe proiecte mici, cu atât mai mult își dădea seama că își dorește să devină actriță cu adevărat, decizie pe care a luat-o în liceu.

După terminarea facultății, Magda Catone a fost repartizată la Teatrul de Stat din Petroșani, însă aceasta a refuzat deoarece juca deja la Teatrul de Comedie încă din anul II de studenție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Magda Catone, o viață în lumina teatrului și a ecranului: Cariera unei actrițe de excepție

Cum au ajutat-o pe Magda Catone rolurile mici pe care le-a jucat?

Deși Magda Catone este o actriță cunoscută în țara noastră, având mii de admiratori peste tot în România și nu numai, actrița nu a avut întotdeauna roluri care să îi pună în valoare complet talentul actoricesc. Magda Catone a declarat că deși nu a avut întotdeauna roluri principale, aceasta își dorește să fie un soldat în această luptă, nu un general.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Magdei Catone i s-a adresat o întrebare cu privire la ajutorul pe care i le-au oferit micile roluri de-a lungul timpului. Iată care este răspunsul la întrebarea roșie ,,Cât timp ași fost doar actrița care ducea tava?”.

„Prea puțin. E o ipocrizie din partea mea să comentez. Acum, tu ai făcut o documentare foarte adâncă și sunt vorbele mele, dar nu a fost chiar așa, adică cred că am avut, în primul rând, în carieră, ocazii nesfârșit de multe, foarte bune, în care am jucat rolurile pe care multe colege și le-ar fi dorit.

Am excelat în unele din ele, dar nu pot să zic că am dus tava, dar e bine să te plasezi unde, știi, într-o poziție modestă, să nu ai la un moment dat dezamăgirea că ți se cade, că meriți, că ar trebui să ai și că ceea ce la un moment dat nu primești este o pedeapsă, o umilință pe care ți-o provoacă vreun regizor sau eu știu, anunți așa în univers că soarta este cea care e de vină în privința asta.

Eu cred că sunt o actriță împlinită. Aș fi putut să joc mai mult, n-am fost totdeauna servită, dar am fost un soldat, am fost totdeauna acolo când am fost chemată, am răspuns, „Da!”.”, a fost răspunsul Magdei Catone.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.