“E o minune!” Drew Barrymore isi prezinta fetita

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:24

Actrita Drew Barrymore a vorbit pentru prima data de la nastere despre fetita ei, intr-un interviu pentru revista “People”.

In varsta de 37, starul a acceptat sa impartaseasca lumii bucuria pe care o simte de cand a devenit mamica unei fetite perfect sanatoase pe nume Olive. Casatorita de scurt timp cu Will Kopelman, consultant, Drew a adus pe lume in luna septembrie anul curent primul ei copil. Actrita a marturist ca nu era constienta cat de mult o va schimba maternitatea.

Nu am putut sa mananc si nici sa dorm timp de doua saptamani.
Eram atat de emotionata! Am avut niste stari incredibile si m-am confruntat cu cele mai mari temeri posibile. Ma tot intrebam cum o sa am grija de ea astfel incat nimic grav sa nu i se poata intampla
”, a declarat Drew Barrymore.

Cuplul s-a mutat dupa nasterea fetitei intr-o casa noua despre care actrita spune ca este traditionala si ca ii da un puternic sentiment de ocrotire a familiei sale.
Drew Barrymore a dezvaluit si care este secretul din spatele numelui fetitei sale. Pe cand se afla insarcinata in trei luni, a citit intr-o revista pentru mamici ca fatul la acea varsta are dimensiunea unei masline (olive in limba engleza). Ideea numelui i-a venit pe loc, iar sotul ei a fost de acord.

Drew Barrymore impreuna cu sotul ei, Will Kopelman, si micuta Olive
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/drew-2-ef4d0449e2eecb1e6e3869dffe6d0e29.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk