E oficial! Anda Adam a recunoscut ca este insarcinata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:29

In sfarsit, Anda Adam a recunoscut ca e insarcinata. A pastrat secretul nu mai putin de sase luni, asa se explica cele cateva kilograme in plus pe care le-a luat!

Si nu intr-o luna sau doua, ci in sase! Cantareata a facut anuntul in urma cu cateva ore pe o retea de socializare: „Dragii mei, sunt foarte fericita si vreau sa impartasesc cu voi bucuria pe care o avem in suflet. Sunt insarcinata in aproape 6 luni si abia asteptam sa devenim parinti! Voi ce credeti ca o sa fie? Fetita sau baiat?”

La postarea de mai sus a atasat si o fotografie cu ea si cu sotul ei, iar amandoi tin grijuliu mana pe burtica.

Amandoi par foarte fericiti, iar artista si-a indemnat fanii sa ghiceasca daca va avea fetita sau baiat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La cat de secretoasa a fost cu sarcina, cu siguranta ne va mai tine in suspans si cu sexul bebelusului.

Vestea nu ii ia insa prin surprindere pe fanii cantaretei. Zvonuri legate de o posibila sarcina au existat inca de la nunta. Chiar si dupa marele eveniment, cei doi proaspat insuratei nu au plecat in vreo luna de miere exotica, ci au preferat sa petreaca in mall. Asa i-am surprins si noi la o iesire in doi. Ne-a dat de gandit inca de pe atunci  silueta  cantaretei, care luase cateva kilograme bune in plus.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.