E OFICIAL! Carantina de Weekend: nu se mai poate ieși din casă de la ora 22 până la ora 10 dimineața

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 feb 2021, 03:35
Măsuri dure din pricina pandemiei de Covid-19

Pandemia de Covid-19 pune probleme autorităților în toate statele.

În Turcia, autoritățile au fost nevoite să ia măsuri dure pentru limitarea răspândirii numărului de cazuri noi de Covid-19.

Cetățenii turci nu vor mai putea ieși din case în weekend între orele 22:00 și 10:00. Totodată, cinematografele vor rămâne închise, iar elevii își vor desfășura activitatea numai online. 

„Gata cu distracția! 

Turcia impune restricții în weekend:

– nu mai ieșim din case de la ora 20, până la ora 10 dimineața

– până la sfârșitul anului se va face doar școală la distanță

– persoanele cu vârsta peste 65 de ani și cele cu vârsta de până în 20 de ani au voie să iasă din case doar între anumite ore

– centrele comerciale (mall-uri), piețele, restaurantele, frizeriile și coaforurile vor avea activitate limitată, între orele 10.00 și 20.00.

– cinematografele vor fi închise până la sfârșitul anului

– restaurantele servesc clienții doar la pachet

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

– toate competițiile sportive vor continua să se desfășoare fără spectatori”, a anunțat pe Facebook corespondentul Antena 3 în Turcia, Monixa Coroiu.

Al doilea val de Covid-19

Mai toate statele se confruntă cu așa-numitul val 2 de Covid-19. România se apropie de 400.000 de cazuri de Covid-19 de la începutul pandemiei, trecând deja de 370.000 de infectări.

În ultimele 24 de ore, alte 8.262 persoane au fost depistate pozitiv cu Covid-19 în țara noastră, efectuându-se 31.082 de teste.

Totodată, în România, în ultimele 24 de ore au fost raportate 186 de decese  (110 bărbați și 76 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Prahova, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui și Municipiul București.

Dintre acestea, 1 deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 5 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, 15 decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 45 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 69 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 51 decese la categoria de peste 80 de ani.

182 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, iar 4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități.

În ultima perioadă s-au înregistrat și decese din pricina Covid ale unor persoane care nu au mai avut loc la ATI.

Citeste si: Carantină totală în România? Premierul Ludovic Orban, anunțul momentului: ”Trebuie să înțeleagă oamenii”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.