E oficial! Dana Roba și-a refăcut viața! Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

Author: Lavinia Medrea

Cine este iubitul ei și cum o răsfață acesta în fiecare zi

Sursa: Instagram Dana Roba

Dana Roba începe să se refacă atât după trauma suferită, cât și în ceea ce privește viața ei amoroasă.

În urmă cu două luni, Dana Roba a suferit coșmarul vieții ei. A fost pe cale să moară după ce fostul ei soț a băgat-o în comă în urma unei bătăi crunte, în care i-a aplicat lovituri puternice cu un ciocan în cap și peste mâini.

Dana Roba și-a refăcut viața

Dana Roba a fost căsătorită câțiva ani de zile cu Daniel Balaciu, cel care a vrut să-i pună capăt vieții.

Din căsnicia lor au rezultat două fetițe, Celine și Chantal, care au rămas cu mama lor după evenimentul ce ar fi putut deveni o tragedie.

Citește și: „Mama, eu știu cine te-a bătut pe tine”. Reacția fetițelor Danei Roba după ce au văzut-o pe aceasta desfigurată

S-a speculat recent că Dana Roba și-ar fi refăcut viața cu un alt bărbat, după ce a fost surprinsă într-un centru comercial ținându-se cu el de mână.

La acea vreme, make-up artista a ieșit în față și a declarat că Beniamin, bărbatul în cauză, nu este iubitul ei ci din contră, este cel mai bun prieten al ei, care i-a fost alături atât în viața de zi cât zi, cât și după ce a fost bătută crunt de soțul ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Totuși, se pare că Dana Roba a realizat că i-ar prinde bine un bărbat în viața ei care o iubește cu adevărat, dar și o figură paternă potrivită pentru fetițele ei, așa că a lăsat inima să-i dicteze acțiunile. 

Citește și: „Decât să te știu divorțată, mai bine în sicriu”. Ce îi spunea Daniel Balaciu Danei Roba, în timp ce o lovea cu ciocanul, în cap. Fetele lor au asistat la toate cele întâmplate

În urmă cu câteva ore, Daniela Roba a postat câteva fotografii cu un minunat buchet de trandafiri roz și albi, însoțite de niște melodii foarte romantice. De asemenea, s-a postat alături de Beniamin, cel despre care spunea că este doar un prieten, la un loc de joacă pentru copii, semn că și fetițele vedetei l-au cunoscut deja.

Cine este iubitul Danei Roba

Acum două săptămâni, Dana Roba ieșise în față să explice cine este bărbatul cu care a fost văzută ținându-se de mână într-un mall din Timișoara.

La acea vreme, vedeta declara că este prietenul ei cel mai bun, care a sprijinit-o necondiționat.

„Beni: Un prieten foarte bun care mi-a fost alături în cele mai cumplite momente ale vieții mele. După ce fostul soț m-a bătut cu bestialitate, și a vrut să îmi ia viața, cu zeci de lovituri de ciocan, Beni a contactat familia, pentru că își dorește sa mă viziteze la spital cu un buchet de flori”, spunea Dana Roba, la acea vreme, pe Instagram.

Acum, lucrurile pare că s-au schimbat, pentru că Beni îi cumpără des flori Danei Roba și se pare că este alături de ea pe aproape oriunde merge.