E oficial! Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu se mai ascund! Ce au postat cei doi îndrăgostiți

Author: Laura Macovei
Actualizat: 01 sep 2023, 15:11

E oficial! Dinu Maxer și Magdalena Chihaia nu se mai ascund! Unde au fugit cei doi îndrăgostiți

Sursa: Dinu Maxer Instagram

Dinu Maxer și-a oficializat relația alături de Magdalena Chihaia, după ce au apărut mai multe zvonuri și chiar imagini cu cei doi împreună.

După zvonurile care au apărut în mediul online, Dinu Maxer și-a luat inima în dinți și a recunoscut relația pe care o are cu dansatoarea și coregrafa Magdalena Chihaia, în vârstă de 37 de ani. 

Cum le-a „mulțumit” Dinu Maxer fanilor

Cei doi au fost la mare, într-un club din Mamaia, unde au fost surprinși și prima dată, iar de data aceasta, Dinu Maxer a postat o fotografie cu iubita sa, în care spune că sunt oficial împreună.

Citește și: „E doar vina ta” Deea Maxer, mesaj direct pentru Robert Drilea. Fosta soție a lui Dinu Maxer vrea să arate tuturor ce se întâmplă în noua ei relație

„Am recidivat...ne-am întors în locul în care am fost „prinși”...„mulțumim” colegilor de la CanCan care ne-au oficializat relația”, a spus acesta într-o postare, pe pagina sa de Instagram. 

Ce a transmis Magdalena Chihaia în legătură cu relația dintre cei doi

Deea și Dinu Maxer au divorțat, după mai bine de 10 ani de căsnicie, însă acum fiecare dintre cei doi și-a refăcut viața. În timp ce Deea se afișează în brațele noului iubit, Robert Drilea, Dinu Maxer se pozează alături de Magdalena Chihaia. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Partenera cântărețului nu a mai vrut să se ascundă și a postat un mesaj pe contul său de Instagram.

Deși Dinu a luat parte la numeroase festivaluri și spectacole de dans alături de Magdalena, declarând că relația dintre ei este pur profesională, iubita sa a rupt tăcerea. 

Citește și: Deea Maxer este în culmea fericirii „ Am ținut surpriză o lună și jumătate” Cum a reacționat Robert Drilea

Magdalena Chihaia  a dezvăluit că este împreună de ceva timp cu artistul, însă preferă să rămână discreți în legătură cu viața lor de cuplu.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru”,  a mărturisit Magdalena Chihaia, potrivit Click.ro.