E oficial !Johnny Depp si Vanessa Paradis s-au despartit dupa 14 ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:39

Purtatorul de cuvant al actorului a confirmat ca cei doi s-au separat pe cale amiabila in ciuda faptului ca au infirmat toate zvonurile cum ca erau deja separati.

Depp, in varsta de 49 de ani si Paradis de 39 au doi copii impreuna, Lily-Rose in varsta de 13 ani si Jack de 9.
Actrita de origine franceza si starul american nu s-au casatorit niciodata si inca din 2010 nu au mai fost vazuti impreuna.

Vanessa nu a participat la niciun eveniment de promovare a filmelor lui Depp, in ultimul timp in care joaca alaturi de frumoasa bisexuala Amber Rose de care se spune ca este indragostit Depp.


Vestea ca se despart a venit la o luna dupa ce se zvonea ca cei doi fac tot ce le sta in putinta sa isi salveze relatia. Incearca de luni bune sa isi salveze relatia insa de ceva saptamani si-au dat seama ca nu mai e nimic de salvat. Starul din “Dark Shadows » a infirmat speculatiile ca s-ar desparti. Indiferent ce spun, oamenii cred contrariul. Nu mai cometez nimic.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.