E oficial: Lucian Bute va disputa MECIUL REVANSA cu britanicul Carl Froch in martie 2013, la Montreal

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 15:30

Pugilistul Carl Froch a confirmat ca va boxa cu Lucian Bute in meciul revansa pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie in martie 2013, la Montreal.

Inainte de partida cu romanul, Carl Froch urmeaza sa intalneasca inca un adversar la Nottingham, informeaza presa engleza.

 

"Meciul lui Froch cu Bute a generat un urias interes in Marea Britanie. Sunt sigur ca si revansa va fi un eveniment foarte important, iar victoriile lor in meciurile din toamna vor adauga un plus pentru intalnire de anul viitor", a declarat Eddie Hearn de la Matchroom Sport, promotorul lui Froch.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Pugilistul Lucian Bute a fost invins prin KO in repriza a cincea de britanicul Carl Froch, intr-un meci disputat, in 26 mai, la Nottingham, in care romanul si-a pus in joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a

zecea oara.