E OFICIAL! Milioane de soferi vor plati din 1 ianuarie 2019

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 10 sep 2020, 14:05

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca de la 1 ianuarie 2019 sau cel tarziu martie 2019 posesorii de automobile vor plati taxa de mediu, in functie de gradul de plouare.

Ministrul Mediului a anuntat intr-un interviu DCNews ca propunerea legislativa va fi gata in aproximativ doua saptamani, inainte ca bugetul pe anul 2019 sa fie votat. 

''Poluatorul sa plateasca, cine are masina mai veche sa plateasca ceva, cine are masina hibrida are si el cuantum de platit'', a spus Gratiela Gavrilescu. 

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.