E oficial! Osemintele din cabana părăsită din Italia aparțin româncei Andreea Rabciuc, confirmă testele ADN. Detaliul straniu găsit de achetatori

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 14 feb 2024, 10:03

Cadavrul Andreei Rabciuc a fost găsit într-o fermă din Italia

Sursa: Facebook Andreea Rabciuc; Observator

În data de 12 martie 2022, o tânără româncă a dispărut în Italia, iar rămășițele i-au fost găsite la aproape 2 ani distanță. Acum, principalul suspect pentru moartea ei este propriul iubit.

Tânăra dispărută în Italia, pe nume Andreea Rabciuc, avea 26 de ani în momentul în care i s-a pierdut urma. Aceasta a plecat în trombă după un conflict aprins, la o petrecere, cu iubitul ei italian, în vârstă de 44 de ani.

A fost descoperit cadavrul Andreei Rabciuc

După ce a dispărut în martie 2022, trupul neînsuflețit al Andreei a fost găsit pe 20 ianuarie 2024 într-o fermă din regiunea italiană Ancona.

Investigatorii au stabilit identitatea fetei după ce au efectuat teste ADN asupra rămășițelor ei.

Ferma la care a fost găsită se află chiar în apropierea locului unde a fost văzută pentru ultima oară, la petrecerea din Monecarotto, în cadrul căreia s-a certat toată noaptea cu partenerul ei.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?

Pe lângă cadavru, a fost găsit și un mesaj de rămas-bun, iar anchetatorii urmează să afle dacă este vorba despre o sinucidere și dacă mesajul a fost, într-adevăr, lăsat de ea sau dacă, de fapt, tânăra a fost ucisă iar criminalul a încercat să-i conducă spre o pistă falsă prin respectivul mesaj.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce mesaj a lăsat Andreea Rabciuc înainte de a muri

Mai exact, în încăperea în care a fost găsită fata, oamenii legii au descoperit ultimele cuvinte ale fetei scrise cu un marker negru pe o grindă din lemn: „Aș fi sunat-o pe mama, dacă nu mi-ar fi luat telefonul mobil. Te iubesc”.

Respectivul mesaj face referire la iubitul româncei, acesta fiind cel care i-a luat telefonul înainte de a pleca de la petrecere, în urma conflictului.

Acest lucru l-a recunoscut chiar și bărbatul, imediat după dispariția Andreei Rabciuc.

Citește și: Cine este Andreea, tânăra din Italia care a dispărut acum un an de zile. Românca este de negăsit

Ulterior celor depistate, oamenii legii îl cercetează pe Simone Gresti, iubitul tinerei, în calitate de suspect principal în cazul morții ei. Acesta este anchetat pentru multiple infracțiuni: instigare la sinucidere, omor voluntar, răpire și deținere de narcotice.

Andreea Rabciuc a fost campioană la tir cu arcul. Aceasta practica respectivul sport de 5 ani, fiind multiplă campioană națională, însă, în cele din urmă, s-a lăsat de el. Ulterior, fata s-a mutat în Italia, unde, până la momentul morții, a lucrat în restaurante de tip fast food și în baruri.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.