E oficial: se dubleaza zilele de concediu! Cine sunt angajatii care vor avea 42 de zile libere pe an

Autor: Bogdan Mihai

Vesti bune pentru bugetari! Potrivit unui nou proiect de lege, mai multe categorii de bugetari ar urma sa aiba concediu 42 de zile pe an.

Masura s-ar aplica pentru salariatii din invatamant si cei din sistemul medical, care cumuleaza doua functii. In prezent acestia primesc concediu de odihna doar pentru functia de baza.

Pentru cea de-a doua le este permis doar concediu fara plata. Astfel, in urma noului proiect de lege, salariatii din aceste categorii si-ar putea cumula concediile, urmand sa aiba astfel 42 de zile de concediu pe an.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"In acest fel se elimina discriminarea salariatilor din administratia publica, din regiile autonome cu specific deosebit si din unitatile bugetare fata de salariatii din mediul privat, in ceea ce priveste drepturile si obligatiile corelative care decurg din executarea contractelor individuale de munca", se arata in proiectul de lege.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.