E oficial: Serban Ionescu DIVORTEAZA de Magda Catone! Vezi care sunt motivele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:54

Se pare ca greutatile prin care trece actorul in ultima vreme nu l-au apropiat de sotia lui, Magda Catone.

Dupa mai bine de 30 de ani de casnicie acestia vor merge de-acum pe drumuri separate. Cererea de divort a fost depusa azi la Judecatoria sectorului 3 de catre avocatul lui Serban Ionescu.

 

Motivul separarii este pus pe seama sotiei: Magda Catone ar avea o relatie extraconjugala de mai multi ani, lucru pe care actrita nu l-a negat niciodata.

 

Nu este prima oara cand cei doi intentioneaza sa se separe.

In 2010, Magda Catone a fost cea care a depus cerere de divort. Dupa mai multe termene insa, cei doi s-au impacat si au decis sa mai dea o sansa casniciei lor. 

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

De data aceasta, Serban Ionescu este cel care solicita divortul, convins

ca nu se mai poate face nimic. Serban Ionescu si-a anuntat apropiatii ca nu va fi un divort cu scandal si ca e dispus sa rupa mariajul chiar din vina sa. 

 

Gurile rele spun insa ca maestrul este dezamagit de lipsa de interes a sotiei sale pentru el, in perioada in care acesta era pe patul de spital.

 

In urma cu cateva zile, actorul a cerut sa paraseasca spitalul si sa primeasca tratament in casa unor prieteni apropiati, urmand sa plece in zilele urmatoare la o clinica din Viena.