E OFICIAL! Simina si Jador s-au impacat imediat dupa Marea Finala! Au petrecut toata noaptea IMPREUNA!

Autor: O.P.

Dupa terminarea primului sezon ''Puterea dragostei'' toti concurentii au iesit la masa pentru a sarbatori victoria, dar si ziua de nastere a Biancai.

Jador, Alex Zanoaga si Simina au lasta rautatile deoparte si chiar au stat unuii langa ceilalti la aceeasi masa. Jador a declarat ca este dispus sa treaca mai departe si sa isi deschida inima catre o noua iubire. 

Citeste si: EXCLUSIV Simina, primele declaratii despre relatia cu Zanoaga dupa emisiune: ''O sa apara multe ispite si greutati...''

In vlogul intitulat ''La masa cu sora mia'', Jador si Alex pare ca se inteleg mult mai bine si ca au lasat deoparte rautatile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Exclusiv! Jador a spus cu LACRIMI in ochi care este cel mai mare regret al sau: ''Cand m-a chemat Simina...'' Ce a spus ca va face in sezonul 2!

Urmariti totul in vlogul lui Jador: 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.