E orb, dar depisteaza bolile cu mainile! Povestea medicului bioterapeut din Slanic Moldova VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 00:55

Ca la Mecca, asa vin oameni din toata tara in cabinetul lui Danut Ciulica din Slanic Moldova.

 Manati de boli grave, pacientii isi lasa oasele framantate de mainile barbatului imbracat in alb, pe care il numesc vindecatorul orb.

Nevazatorul stie foarte bine ce are de facut- chiar daca pacientul nu ii da prea multe detalii despre boala sa. NU face mare lucru, decat sa isi lipeasca mana de trupul bolnavului. Asa spune el, ii scaneaza organismul si simte orice afectiune. 

Dupa consultatie urmeaza tratamentul propriu-zis...care
nu consta in medicamente sau licori minune, ci in trosnirea zdravana a oaselor.

La usa cabinetului, zeci de oameni asteapta sa intre pe mainile barbatului, care spun ei, le ia durerea cu mana. Unii vin aici singuri, altii trimisi de medici specialisti.

Sedintele dureaza intre cinci minute si o jumatate de ora, iar diagnosticul variaza- de la hernii de disc, spondiloze si pana la hepatita, diabet, boli de rinichi, fiere, ulcer si chiar cancer.


Pe langa metodele sale alternative, bioterapeutul le recomanda pacientilor sa nu întrerupa tratamentul recomandat de medicul specialist, pentru rezultate bune.


Pe lânga metodele sale alternative, bioterapeutul le recomanda pacientilor sa nu întrerupa tratamentul recomandat de medicul specialist, pentru rezultate bune.

Pe langa metodele sale alternative, bioterapeutul le recomanda pacientilor sa nu intrerupa tratamentul recomandat de medicul specialist, pentru rezultate bune.






 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.