"E posibil ca avem 9 copii!" Trei blonde superbe, triplete, au ramas insarcinate in acelasi timp si au fost de acord sa faca prima ecografie in direct, la TV. Ce au descoperit

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 07:32

Ti-ai imaginat vreodata viata cu inca doi frati care atata si vorbesc la fel ca tine?

Tripletele Erica, Jaclyn si Nicole Dahm au o legatura atat de puternica, incat arata si se imbraca la fel chiar si dupa ce fiecare dintre ele s-a casatorit si au propriile familii. Tinerele au ramas insarcinate la distanta de cateva saptamani si, fiind o curiozitate medicala, au fost de acord sa vorbeasca despre sarcinile lor cu prezentatorii unei emisiuni de televiziune dedicata medicinei, "The Doctors".

"Ar putea fi 9 bebelusi, acum, in platou!" a

declarat unul dintre prezentatorii emisiunii, tinand cont ca exista o legatura genetica intre cazurile de gemeni si tripleti.

Cele trei viitoare mamici au fost de acord sa fie supuse unor ecografii in direct, in platoul emisiunii, in timp ce sotii lor le asistau.

Spre linistea lor, si dezamagirea tatilor, toate cele trei fete sunt insarcinate cu un singur copil, dar, dupa cum una dintre ele a spus, si mama lor le-a avut la a doua sarcina, asa ca sansele de a avea gemeni sau tripleti inca exista.
Iata inregistrarea emisiunii:

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”