"E prea mica!" Motivul socant pentru care femeia a refuzat cererea in casatorie. L-a lasat cu ochii in soare, in fata a zeci de prieteni. FOTO

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 02:10

Scena a avut loc pe o strada aglomerata din orasul Chengdu, China.

Barbatul a pus la cale o coregrafie complexa, un adevarat spectacol, pentru a-si cere in casatorie iubita. Cineva i-a adus un buchet de tradafiri. Tanara a izbucnit in lacrimi, in momentul in care barbatul s-a asezat in genunchi, in fata sa, cu o cutie rosie in mana.

Totul parea ca merge conform planului barbatului, pana cand femeia a luat in mana cutia in care se afla inelul. Dupa ce l-a studiat atent, s-a intors cu spatele si a plecat, lasandu-i pe toti muti de uimire.

Ulterior, intr-o conversatie cu o prietena, tanara a dezvaluit ce a nemultumit-o.

"Am vazut de acord sa imi ia un inel cu diamant de un karat. De ce era atat de mic? E asa de neatent sau pur si simplu nu-i pasa?",
s-a intrebat tanara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.