E PUTRED DE BOGAT dupa ce a castigat O AVERE la loto, insa face o declaratie SOC: "Uneori mi-as fi dorit ca acest lucru sa nu se fi intamplat!" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:43

De la vila somptuoasa in care traieste pana la Aston Martin-ul parcat in curte, John Noakes, care a castigat recent o avere la loteria din Londra, duce o cu totul alta viata.

El face parte din grupul celor 12 soferi care, impreuna, au dat marea lovitura si au luat marele pot, de aproximaiv 44 de milioane de euro. Multimilionarul face insa o afirmatie soc, si spune ca sunt momente in care si-ar fi dorit sa nu castige.

La varsta de 50 de ani el a ramas in buzunar cu 3.5 milioane de euro dupa impartirea premiului. Are tot ce isi doreste insa spune ca problemele s-au inmultit de cand este bogat.


"Banii ne-au schimbat viata, insa nu totul este bine. Tranzitia de la saracie la bogatie a fost dura", a declarat John Noakes.

El spune ca a trebuit sa invete sa aiba grija de banii lui, pentru a nu-i risipi, si ca multi prieteni vechi nu mai vor sa stie de el dupa ce a devenit bogat.

John a adaugat ca este agasat pe strada de straini, care ii cer bani, si spune ca cei din jur nu il mai privesc cu aceeasi ochi.
De asemenea barbatul trebuie sa faca fata si tensiunilor din familie, incercand sa ii multumeasca pe toti.

Pentru a scapa de aceste presiuni planuieste ca in scurt timp sa se mute impreuna cu sotia in Cipru, unde doreste sa inceapa o noua viata.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.