E RASCOALA! Romii din Moldova contesta regii proaspat incoronati

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:58

"Nu suntem de acord cu regii, sa fie clar!"

E deranj, nu gluma printre romii din Moldova, care s-au strans la palatul bulibasei sa-i dea jos de pe tron pe Daniel si Dorin Cioaba, autointitulati regi ai etniei." Nu au cerut explicatia nimanui! Nu au cerut situatia nimanui dintre liderii nostri", s-au plans romii din Iasi.

Femeile cu straie inflorate si sclipitoare mai ceva ca soarele, barbatii la cravata, cu totii au facut roata in jurul bulibasei pentru a-si spune pasul: Retragerea titlurilor regale acordate fiilor raposatului Florin Cioaba.
Sunt suparati mai rau ca niciodata. Cu ochelarii de soare pe cap si medalionul auriu la gat, bulibasa din Moldova se agita si el ca apele involburate! Priviti-l cum gesticuleaza, mai, mai sa-i cada ceasul scump de la mana. Bulibasa nici nu concepe sa lase destinul etniei in mainile unor regi tineri si neexperimentati.

Revoltati din cale-afara, romii ameninta ca se vor intalni luna viitoare la Bucuresti cu toti liderii etniei din tara pentru a decide daca retrag ambele coroane sau pastreaza, totusi, un singur rege.
Pana la urma, trebuie sa aiba si ei un sef.



 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.