E singura fata din trupa, dar abia se apropie baietii de ea. Gya de la Gipsy Casual are de asteptat pana sa isi faca un iubit

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 sep 2020, 06:30

Acesta trebuie mai intai sa fie pe placul colegilor. Artista stie un singur lucru- nu vrea un baiat de bani gata.

Cand unele fete viseaza la Feti Frumosi pe cai putere si portofele grele, Gya, vocea feminina din Gipsy Casual, e mai modesta. Nu o impresioneaza Don Juanii cu conturile pline. Artista vrea altceva.

Nu e usor sa ajungi la inima ei! Si sa nu-i uitam pe cei 5 baieti de la Gipsy Casual! Pretendentii trebuie sa treaca de ochiul lor critic. Gya este ca si fata lor. La concerte nu o scapa din ochi.Sunt

cu ea peste tot. Mai ales la repetitii.


Furcile Caudine sunt nimic fata de testul muzical. Aici profesionistii au cuvantul! Dupa un concert in Antalya, i-am prins relaxandu-se la plaja. Chiar si cand au putin timp liber, baietii sunt tot cu ochii pe Gya. Nici macar in apa marii nu o lasa singurica.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.