E socant ce face aceasta mama: isi imbata fetita de 13 ani cu forta, in fiecare zi! Motivul este cutremurator: uite de ce face acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:50

Cazul de mai jos a socat comunitatea unui orasel din China, iar foarte multa lume se intreaba cum de este posibil asa ceva.

Totul a inceput dupa ce mai multi vecini au descoperit o practica bizara folosita de doi parinti. Acestia au o fata in varsta de 13 ani, bolnava de paralizie cerebrala congenitala.

Din cauza afectiunii, micuta are dureri cumplite. Poate parea incredibil, insa pentru a-i ameliora suferinta si pentru a o calma parintii o imbata in fiecare seara, dandu-i sa bea un pahar de alcool.

Ce este si mai grav este ca tanara s-a obisnuit cu acest "tratament" si, ori de cate ori nu primeste doza zilnica, devine si mai agitata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Parintii sunt constienti ca, pe termen lung, aceasta practica nu va avea rezultate pozitive, insa sustin ca nu au de ales, deoarece nu au banii necesari pentru a cumpara calmante.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.