E SOCANT ce i s-a intamplat acestei femei. A ramas FARA PAR in cap dupa ce coafeza i-a lipit extensiile cu super glue!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:41

A vrut sa aiba parul lung in cel mai scurt timp posibil, asa ca a apelat la extensiile de par. Nu stia cat avea sa o coste acest moft!

Alexis Stanton, o femeie in varsta de 38 de ani din Marea Britanie, a trecut prin clipe de cosmar la salonul de coafura! Femeia a mers sa-si aranjeze parul, mai precis voia extensii de par. Nu isi imagina cat de mult avea sa o coste acest moft!

Coafeza a incurcat recipientele in care erau depozitate substantele. I-a lipit extensiile de par cu super glue. Substanta a fost atat de toxica, incat i-a ars parul pana la scalp, femeie prezentand numeroase goluri pe pielea capului.

Clienta a avut un soc cand s-a vazut dintr-odata cheala! Unde mai putea ca pielea capului o durea ingrozitor. A avut nevoie de ingrijiri medicale. Alexis Stanton a facut plangere penala la politie pentru vatamare corporala." Inca mai am dureri, scalpul este distrus. Am plans atat de mult", a spus Alexis Stanton pentru Daily Mail. Femeia a marturisit ca s-a simtit mutilata, ca si cum feminitatea i-ar fi fost stirbita in urma acestui incident.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii


 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.