E SOCANT ce i s-a intamplat acestei femei! Are 7 copii dintre care 6 cu autism, 2 cu paralizie cerebrala si unul cu dislexie, iar sotul ei s-a sinucis

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 06:15

Se spune adesea ca mamele sunt niste eroine, insa rar mai auzi de un asemenea devotament al unei mame fata de copiii ei, sapte la numar, toti bolnavi si cu grave probleme psihice.

E o mama sfanta! Asta au scris jurnalistii de la Daily Mail despre Vikie Shanks, o femeie din Marea Britanie in varsta de 56 de ani, mama a sapte copii. Femeia este vaduva, sotul ei s-a sinucis cu mai multi ani in urma din cauza ca nu mai putea sa faca fata datoriilor.

Sase dintre copiii sunt fete, iar singurul baiat din familie, in varsta de 15 ani, sufera de autism, dar si de paralizie cerebrala.

Si fetele sufera de boli psihice severe, una este dislexica in timp ce celalte cinci sufera de autism. Ca si cum povara aceasta nu era destul de grea, una dintre fetele care sufera de autism, a fost diagnosticata si cu paralizie cerebrala, la fel ca si fratele ei. Copiii au varste cuprinse intre 23 si 15 ani.

Vikie Shanks are grija constant de copiii ei cu probleme pe care ii vede frumosi in ciuda faptului ca soarta nu a fost darnica cu ei, dimpotriva au o viata dura.

Femeia a declarat ca a avut momente cand ii venea sa fuga in padure si tipe de durere pana cand ramane fara suflare, insa s-a mobilizat si a reusit sa treaca peste toate momentele dificile.

" Ma intristeaza cand vad parinti de copii autisti plangandu-se cat este de greu sa-i creasca. Vreau sa-i incurajez si sa le spun ca exista sperenta si pentru copiii cu autism. Este intr-adevar foarte dificil, dar eu m-am implicat in dezvoltarea copiilor mei.
Nu as schimba nimic la ei
" a declarat femeia pentru Daily Mail.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii