E socant ce s-a intamplat la malul marii! Ce a facut un sofer fara permis auto e revoltator

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 12:26

Un sofer fara permis de conducere nu doar ca a lovit ci si a fugit de la locul accidentului!

S-a intors, la scurt timp. Victima spune ca ar fi vrut sa o mituiasca. Va avertizam, urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

Scenele socante au fost supinse de camerele de supraveghere montate in zona. In imagini, se vede cum mopedul este lovit violent de masina care iese din parcarea unui popas.

Impactul este extrem de puternic- barbatul de pe moped este aruncat in aer.

Se izbeste de pamant, iar, in urma lui, soferul masinii pleaca in tromba, fara sa opreasca. Martorii accidentului socant ii acorda primul ajutor baiatului care zace pe caldaram. Este incredibil, insa, ce s-a intamplat dupa accident. Soferul care nu s-a asigurat cand a iesit din parcare, s-a intors.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Culmea

este ca soferul masinii nu are permis de conducere. S-a urcat, insa, la volan si a fost la un pas sa transforme totul intr-o tragedie.

Victima sa are 27 de ani. Singura vina pe care o poarta esta ca, in momentul impactului, nu purta casca de protectie.
Baiatul de 19 ani, care a provocat accidentul, este cercetat penal, in stare de libertate, pentru vatamare corporala si fuga de la locul accidentului.

Daca va fi gasit vinovat, tanarul va petrece intre 2 si 7 ani, dupa gratii.